• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Resim Müzayedesi

Sayın koleksiyoner ve sanatseverler, eserlere pey vermek ve Online Canlı Müzayedeye katılmak için web sitemiz( antalyaantikmüzayede) üzerinden üye olunuz. İlgilendiğiniz eserler ile ilgili olarak 0.532.2752170 no’lu telefonlardan randevu oluşturabilir, şirketimizin yan kuruluşu olduğu Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür ve Sanat Merkezinde (Gürsu Mah. Atatürk Blv. No:187 B/B Konyaaltı Antalya) adresinde eserleri yakından inceleyebilir ve ressam uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Online Müzayedemiz 26 Haziran PAZAR günü saat 18:30'dan itibaren CANLI olarak devam edecektir.  Her lotun ekranda kalma süresi 30 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa çıkacak ve son 10 saniyede teklif gelmesi halinde her lot 20 saniye daha uzayacaktır.

Müzayedemizde uygulanan komisyon oranı %10, KDV oranı ise %18 dir. Ödeme süresi müzayede bitiminden sonra 7 (yedi) iş günüdür, ödemelerde ödeme günkü TC Merkez Bankası döviz kuru esas alınır. Açık arttırma sonrası SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir, cezai şart olarak %30 aracılık hizmeti uygulanır.

Antalya Antik Müzayede, ressamının ad ve soyadını, kimliğini belirterek sertifikasız olarak satışa sunduğu her eserin alıcısına karşı, beyanının aksi kanıtlandığı takdirde, alıcının ödediği ücret ile beraber, bu durumu kanıtlamak için yaptığı MASRAFLARIN (maruf kişilerce verilen ekspertiz raporu veya ressamının beyanını teminindeki harcamaları gibi) tamamını, 3 gün içerisinde “HİÇBİR İTİRAZ İLERİ SÜRMEKSİZİN” ödemeyi kabul ve taahhüt eder.

Lot: 42 » Resim

FATİH URUNÇ

Soyut Figürlü Kompoziyon. İmzalı. Zımpara Kağıdı Üzeri Pastel Boya. Çerçeveli. Ebat:20x27cm

Fatih Urunç (1966, Ankara - 8 Ağustos 2012, Ankara), Türk ressam. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 12 yıl kendi atölyesinde resim çalışmalarına devam etti. Yaşamı boyunca 100’ fazla sergi açtı. [1]  Siroz teşhisiyle yoğun bakıma alınan Urunç 8 Ağustos 2012’de kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 8
sonraki