• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Resim Müzayedesi

Sayın koleksiyoner ve sanatseverler, eserlere pey vermek ve Online Canlı Müzayedeye katılmak için web sitemiz( antalyaantikmüzayede) üzerinden üye olunuz. İlgilendiğiniz eserler ile ilgili olarak 0.532.2752170 no’lu telefonlardan randevu oluşturabilir, şirketimizin yan kuruluşu olduğu Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür ve Sanat Merkezinde (Gürsu Mah. Atatürk Blv. No:187 B/B Konyaaltı Antalya) adresinde eserleri yakından inceleyebilir ve ressam uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Online Müzayedemiz 26 Haziran PAZAR günü saat 18:30'dan itibaren CANLI olarak devam edecektir.  Her lotun ekranda kalma süresi 30 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa çıkacak ve son 10 saniyede teklif gelmesi halinde her lot 20 saniye daha uzayacaktır.

Müzayedemizde uygulanan komisyon oranı %10, KDV oranı ise %18 dir. Ödeme süresi müzayede bitiminden sonra 7 (yedi) iş günüdür, ödemelerde ödeme günkü TC Merkez Bankası döviz kuru esas alınır. Açık arttırma sonrası SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI veya ALIMDAN VAZGEÇME söz konusu değildir, cezai şart olarak %30 aracılık hizmeti uygulanır.

Antalya Antik Müzayede, ressamının ad ve soyadını, kimliğini belirterek sertifikasız olarak satışa sunduğu her eserin alıcısına karşı, beyanının aksi kanıtlandığı takdirde, alıcının ödediği ücret ile beraber, bu durumu kanıtlamak için yaptığı MASRAFLARIN (maruf kişilerce verilen ekspertiz raporu veya ressamının beyanını teminindeki harcamaları gibi) tamamını, 3 gün içerisinde “HİÇBİR İTİRAZ İLERİ SÜRMEKSİZİN” ödemeyi kabul ve taahhüt eder.

Lot: 60 » Resim

AHMET FAZIL AKSOY

Peyzaj. İmzalı. Kontraplak Üzeri Yağlı Boya. Çerçeveli. Ebat:29x40cm

Ahmet Fazıl Aksoy (1949 –
Türk Empresyonist Ressam  Ahmet Fazıl Aksoy 1949’da Samsun’da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Hukuk Fakültesinde eğitimine devam etmiştir. Mezun olduktan sonra kısa bir süre Avukatlık yapan Sanatçı, 1980’den sonra tamamıyla resme döndü. Empresyonizmi kendi resim anlayışıyla yorumlayan sanatçı, daha çok İstanbul resimleriyle tanınır.
Sanatçının en önemli özelliklerinden biri resim sehpası ile İstanbul köşelerinin izini sürmesi ve günün ışıklarını yakalama çabasıdır. Prof. Tuğray Kaynak’ın ifadesiyle, bu kuşak içinde en içten, duyarlılığı en yüksek, en otantik ve özgün fırça tuşlarına sahip olan sanatçıdır.
Eserleri yurt dışında, özellikle İngiltere’de özel koleksiyonlarda, Türkiye’de iseözellikle Banka koleksiyonlarında bulunmaktadır.
İstanbul resimleri ile tanınan sanatçı, bu şehrin dünyanın en güzel ve en resimselşehri olduğunu söylemektedir. Çalışmaları İstanbul Ressamları diye anılan grubunoluşmasına katkıda bulunmuş ve ülkemizdeki empresyonist ressamların gelişmesineneden olmuştur. Sanatçı çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.

Detaylar
Lot: 69 » Resim

KAYHAN AYBATLI

Peyzaj "Ay ışığı dalga''. 2020 İmzalı. Tuval Üzeri Yağlı Boya. Çerçeveli. Ebat:40x50c

Kayhan aybatlı-1959 yılında Yerköy´de doğdu.
1977´de Kuleli Askeri Lisesini, 1981 yılında Kara Harp Okulunu bitirdi
Yurtiçi ve Yurtdışında resmi ve özel birçok koleksiyonda eserleri
bulunan sanatçı bugüne kadar 21 kişisel sergi açmış birçok da karma
sergiye katılmıştır. Oyak´ın düzenlediği resim yarışmalarında iki kez
birincilik ödülüne layık görülmüştür.

TC Kültür Bakanlığı’nın 1995 yılında yayınladığı Ressamların
Fırçasından İstanbul isimli katalogda ve yine TC Kültür Bakanlığı’nın
2006 yılında düzenlediği Türkiye Resimleniyor ve İstasyonlar projelerinde yer almıştır.

Detaylar
Lot: 75 » Resim

HAMDİ ESER

Peyzaj. İmzalı. Tuval Üzeri Yağlı Boya. Çerçeveli. Ebat:29x29cm

05.07.1970 tarihinde Yozgat Akdağmadeni’nde doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı.

1991-1994 Ankara, Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi,Resim-İşEğitimi Bölümünün Resim dalından mezun oldu.

1995-1998 Şanlıurfa- Suruç, Sabancı Kız Meslek Lisesinde resim öğretmenliği yaptı.

1998-2009 Ankara, Bala İlçesinde,Tınaztepe İlköğretim Okulunda resim öğretmenliği yaptı.

2010  Çankaya Başkent Halk Eğitimi Merkezi resim öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 8
sonraki